Leesett a hó, gázolt a vonat Hatvannál, 20-40 perces késéseket jelentett be a MÁV

2021. december 5. – 08:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A havazás, illetve váltóállítási gondok miatt a budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon, főként a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon 20-40 perccel nőhet a menetidő – írja a MÁV saját oldalán

Megnyugtatásképpen hozzátették: a vonatok nagyrésze menetrend szerint közlekedik, a Vámosgyörk-Szolnok, illetve a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon ugyanakkor 20-30 perccel hosszabb a menetidő, de azt ígérték, fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

A MÁVINFORM Facebook-oldalán azonban eközben azt is közzétette:

a Keleti pályaudvarról Egerbe késve 5:24-kor elindult 540-es számú Agria InterRégió vonat Hatvan és Hort-Csány között elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Frissítés 11:30-kor: Újraindult a vonatforgalom Hatvan és Hort-Csány között, a menetrend fokozatosan áll helyre.

Az 540-es számú Agria InterRégió vonat Hatvan és Eger között nem közlekedett. Utasai a Keleti pályaudvarról Egerbe 6 órakor elindult 550-es számú Agria IR vonattal utazhattak. A Budapest–Miskolc így vonalon 15-30 perccel megnőtt a menetidő.

A Keleti pályaudvarról Újszász-Szolnokra tartó kora reggeli 3320-as számú vonat csak Rákosig közlekedett. Az utasok a Keletiből Újszász-Szolnokra 5:10-kor induló 3330-as számú G60-as vonattal utazhattak csak tovább.

A Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 5:36-kor induló 3109-es számú S80-as vonat nem közlekedett, az utasok a Gödöllőről a Keletibe a Füzesabonyból a Keleti pályaudvarra tartó 5029-es számú S80-as vonattal utazhattak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!