Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját késelték halálra Óbudán

2021. december 04. – 20:10

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken kora este az óbudai Nánási útra gyilkossághoz riasztották a rendőröket. Egy 57 éves férfi albérletben lakott a Duna parti társasház egyik lakásában, és miután vitába keveredett a lakás tulajdonosával, leszúrta. A mentőszolgálat próbálta újraéleszteni a férfit, de nem sikerült, és belehalt sérüléseibe.

Az RTL Híradójának információi szerint fideszes politikus apósa az áldozat.

Frissítés: éjjel a Blikk vette észre Dunai Ede író hivatalos Facebook-oldalán, hogy a meggyilkolt férfi Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója. Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

A hírt közvetve megerősíti Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP) képviselő feleségének nyilvános Facebook-posztja is, amely minden bizonnyal édesapja elvesztéséről szól:

A rendőrségi közlés szerint az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és elismerte a tettét. A csatorna úgy tudja, a gyanúsított tavaly költözött a lakásba, és eleinte semmi probléma nem volt vele, a panaszok később viszont sokasodtak. Pénteken viszont fizetnie kellett volna, ez váltotta ki a vitát, ami késelésig fajult.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!