Kövér László: Meggyalázzák a gyermekeink egyik legkedvesebb ünnepét

2021. december 2. – 21:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Házelnökként hogy éli meg, hogy bizonyos politikusok még a gyermekek védelme érdekében sem képesek felülemelkedni a pillanatnyi érdekeiken?”

Ezzel a gongszó után azonnali sarokba szorítós keresztkérdéssel támadta le a közmédia Híradója Kövér Lászlót, akinek ezután sem volt szusszanásnyi pihenője, úgy záporoztak a jobbhorgok és a kompromisszumot nem ismerő nyelvcsapások az interjúban.

Ha két unokájának olyan világban kell élnie, ahol a legalapvetőbb kérdésekben sincs érték- és érdekazonosság a társadalom tagjai között, az veszélyes és nehezen élhető világ lesz – felelt meg derekasan Kövér László a váratlan kérdésre, amire legfeljebb csak az gondolhatott, aki követte az elmúlt 48 órában a magyar kormányzati és ahhoz közeli megszólalásokat, amióta például Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy nem fog elmenni az ún. gyermekvédelmi népszavazásra, és a pedofilellenes rendelkezésekkel megtűzdelt törvényt kormányváltás után visszavonják. Azóta a Fidesz több MTI-közleményt is kiadott az LMBTQ-veszélyről, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója arról beszélt, hogy Hollandiában már négyéves kortól elkezdik a gyerekek érzékenyítését, sőt, bármilyen durva, de az oktatásban is jelen van a homoszexualitásról való tájékoztatás. Gulyás Gergely a kormányinfón úgy fogalmazott, hogy aki támogatja a gyerekverést, mint Márki-Zay, attól az sem csoda, hogy így nyilatkozik a gyermekvédelmi törvényről.

Kövér László azonban ilyen előzmények után is tudott újat mondani. Márki-Zay Péterről szólva azt mondta, nem romlott róla a véleménye, mert az eddig is olyan volt, ahonnan nincs már lejjebb. Egyébként pedig „a normalitást kellene visszahelyezni a jogaiba”, vagyis legalább harminc évet kellene visszamenni az időben, és konszenzusra kellene jutni a legalapvetőbb kérdésekben, mint hogy a család a társadalom legfontosabb alkotóeleme, hogy mindenkinek joga van a saját vallását megélni, és hogy egy nemzet tagjai vagyunk.

A magyar közjogi méltóságot a magyar közszolgálati híradó ezután a norvég posta reklámfilmjéről kérdezte.

„Már régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval, ami a hitünket, vallásunkat, meggyőződésünket érte”

– reagált Kövér László arra, hogy a Mikulást homoszexuálisként ábrázolták. Mint egyértelművé tette, ezt két súlyosbító tényező még aljasabbá teszi: egyrészt állami intézményről van szó „és nem Soros Gyuri bácsi NGO-iról”, másrészt gyermekeink legkedvesebb ünnepeinek egyikét gyalázza meg. „Mindennek van határa, csak az aljasságnak és az abszurditásnak nincs” – közölte. Az ilyen reklámok célja a tudatos provokáció a határok újabb és újabb kitágítására, és sunyi visszaélés a keresztényi türelemmel.

Magyarország csak annyit tud tenni, hogy a saját határainkon megállítsuk az őrületnek ezt a hullámát – mondta a házelnök, hozzátéve, hogy ő még emlékszik arra, hogy 2010 előtt minisztériumi döntés-előkészítő dokumentumok (!) születtek arról – másolva a nyugati példákat –, hogy az óvodapedagógusok ne erőltessék a nemi sztereotípiákat.

A szavazóknak azt üzente, mérlegeljék, mit veszíthetnek, ha ugyanúgy „elrontják a választást”, mint 2002-ben. A rezsicsökkentés elvétele, a migránsok beáramlása, a multikat kiszolgáló gazdaságpolitika mellett „a nem materiális értékeinket is le fogják nullázni” – jelentette ki Kövér László. Veszélybe kerül szerinte az elmúlt 12 év alatt elért anyagi és szellemi értéknövekedés.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!