Gundel Takács és Király Gábor fényképével próbálnak pénzt kicsalni egy facebookos átverésben, a rendőrség nyomoz

2021. november 23. – 09:13

Másolás

Vágólapra másolva

Király Gábor 108-szoros válogatott kapus, Gundel Takács Gábor műsorvezető és más ismert személyek nevével és manipulált fotójával próbálnak pénzt kicsalni valakik egy kamu befektetési lehetőséget kínálva. A rendőrség nyomoz.

A csalók számlájára érkeznek azok az átutalások, amiket egy kamu befektetési ajánlatra fizetnek be azok, akiket sikerült átverniük. A felhívás többek között Király Gábor, a 108-szoros válogatott futballkapus arcképével próbálja elhitetni, hogy 80 ezer forint befizetésével közel 25 milliót lehet szerezni.

Királyék a Blikknek azt mondták, hogy a hirdetést már a megjelenése másnapján jelentették a Facebooknak csaló, megtévesztő tartalomként, és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon is feljelentést tettek. „Kérjük, senki ne dőljön be az ehhez hasonló lehúzós trükköknek! Király Gábor a vele kapcsolatos információkat, történéseket elsőként mindig a saját közösségi média felületein publikálja” – áll a volt focista csapatának közleményében.

Gundel Takács Gábor arcképe is szerepelt egy hasonló hirdetésben, erre Király hívta fel a televíziós műsorvezető, a MOB kommunikációs vezetőjének figyelmét, de ez a poszt azóta már nem látható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!