A Semmelweis Egyetem urológusprofesszorának nevével visszaélve árulnak erekciós problémára kínált készítményt

2021. november 22. – 11:53

Másolás

Vágólapra másolva

Betegek megtévesztésére és egy engedéllyel nem rendelkező készítmény eladására használják csalók a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának és azt az vezető dr. Nyirády Péternek a nevét, írja közleményében a Semmelweis Egyetem.

A csalók azt állítják, hogy a szer megszünteti az erekciós problémákat. Az álinterjú hamisan kelti azt a látszatot, hogy a termék visszaállítja a merevedési funkciót, csak természetes összetevőket tartalmaz, és elősegíti a tesztoszteron természetes szintézisét.

Az sem fedi a valóságot, hogy az egyetem professzora kedvezményes vásárlási lehetőségre biztatja az érintett betegeket, ezért a klinika a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket, írják.

Az egyre gyakoribb internetes csalások komoly károkat okozhatnak, ezért fontos, hogy gyógyhatású készítményt kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók – írja az egyetem. A biztonságos gyógyszervásárláshoz segítséget nyújt az OGYÉI honlapján olvasható összefoglaló.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!