P. Péter panaszt tett a drogbirtoklás gyanúja miatt, pedig a tesztje pozitív lett és még a kutyaháza alatt is találtak füvet

2021. november 13. – 10:18

Másolás

Vágólapra másolva

A gödöllői rendőrök lakossági bejelentést és adatgyűjtést követően szerdán rajtaütöttek egy bagi dűlőben lévő ingatlanon, ahol elfogtak egy 24 éves férfit, P. Pétert, írja friss közleményében a Police.hu.

A nyomozók a férfi lakásának átvizsgálása után a kertben is kerestek drogot, benéztek a kutyaházba, sőt az alá is, ahol több befőttes üvegben kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le. Az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek azonosíthatóak.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A férfi mindent tagadott, sőt a gyanúsítása ellen panaszt is tett, mondván, évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár. P. Péter gyorstesztje mindenesetre pozitív értéket mutatott. A férfival szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást, pénteken pedig a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!