Lehet, hogy ki sem derül, hogy megölték az anyósát, ha fel nem jelenti zsarolásért a tettestársát a rendőrségen egy komlói nő

2021. október 23. – 11:32

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nő ellen folytat eljárást a rendőrség emberölés miatt, a megalapozott gyanú szerint ugyanis a két nő, akik közösen ápolták az 57 éves nő anyósát, megállapodhattak abban, hogy megölik a 86 éves nőt – írja a Police.hu.

Erre az egészre csak azután derült fény, hogy az 57 éves nő október 22-én feljelentette a rendőrségen társát, a 43 éves sásdi nőt, mert az azt mondta: kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, amennyiben nem fizet neki 3 millió forintot.

A rendőrök a zsarolás miatt indult eljárás során (a 43 éves nővelő szemben emiatt is nyomoznak) ekkor meghallgatták a hangfelvételeket, és mivel arra jutottak, hogy a két nőnek akár köze is lehet az anyós halálához, így elfogták és előállították őket. A beszerzett adatok alapján a két nő rendszeresen egy ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adott az áldozatuknak, ettől az idős asszony október 21-én elhunyt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!