Ingyen adnak jogi tanácsot neves ügyvédek Budapesten

2021. október 18. – 12:42

Másolás

Vágólapra másolva

140 ügyvéd fogadja az ügyfelek kérdéseit a Budapesti Ügyvédi Kamara épületében, ügyvédi irodák székhelyein és online is október 25-én, hétfőn 8 és 15 óra között – közölte a Budapesti Ügyvédi Kamara. A tanácsadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, egy-egy ügyre 20 percet biztosít a kamara a regisztráló számára, hogy felvázolja ügyét és az adott jogterületre szakosodott ügyvédtől iránymutatást, illetve az egyszerűen, helyben megválaszolható kérdéseire választ kapjon.

A társadalmi célú kezdeményezést a Budapesti Ügyvédi Kamara hívta életre a Nemzetközi Pro Bono hét apropóján 2019-ben, és a példát további területi kamarák is követték azóta. Az Ügyvédek a Közjóért-Pro Bono Nap 2021 kiemelt jogterületei, amelyekre regisztrálni lehet: családjog, társasházi és ingatlanjog, büntetőjog, polgári jog, továbbá külön kiemelten a gondnoksággal kapcsolatos kérdések, cégjog, biztosítási jog, üdülési jog, munkajog, adójog, szerzői jog, közlekedési jog, médiajog.

Az Ügyvédek a Közjóért – Pro Bono Nap 2021. rendezvényére a Budapesti Ügyvédi Kamara honlapján lehet regisztrálni a http://bpugyvedikamara.hu/probono-nap oldalon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!