A Fidesz reakciója Márki-Zay győzelmére: Gyurcsány Ferenc táncol

2021. október 17. – 21:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsonyt Márki-Zay Péter váltotta a Gyurcsány showban – állítja a Fidesz legújabb videójában, amit szinte rögtön azután posztoltak, hogy Márki-Zay győzelmet hirdetett.

A Facebookra feltöltött videóba Gyurcsány Ferenc klasszikus táncos performanszát vágták be, ezzel illusztrálják, hogy Gyurcsány annak is örül, hogy Márki-Zay legyőzte Dobrev Klárát az előválasztásokon. Dobrevről egyébként nem esik szó.

A Fidesz szerint Márki-Zay Brüsszelbarát, adót akar emelni, csökkentené a béreket és az illegális bevándorlást is támogatná. A videót főleg különböző települések hivatalos pártoldalai osztják a Facebookon. Az egész végén a Fidesz anyagainak elmaradhatatlan szereplője, Soros György is megjelenik a háttérben.

Rögtön az első videó után, fél órán belül posztolták a párt oldalára a második Márki-Zayról szóló videót. Ebben Márki-Zay-t „nyomulós karrier-baloldalinak” nevezik, aki a „balfék havert, Gerit” váltja. Itt Márki-Zay győzelmének esetén adóemelés mellé munkanélküliséget és emelkedő rezsiárakat is ígér a kormánypárt.

A kormánypártból személyesen Kocsis Máté volt az első politikus aki reagált az előválasztás eredményére. Szerinte „életbe lép a Gyurcsány – Márki-Zay paktum”, és ő is showműsorról ír posztjában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!