Két év börtönt kapott az UFO együttes frontembere, aki svájci bordélyokba vitt magyar nőket

2021. október 12. – 09:00

Másolás

Vágólapra másolva

2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelyben az egykori UFO együttes frontembere, Varga Zsolt és két társa 2010 és 2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal, magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki.

A bordély vezetője jutalékot fizetett, a volt énekes a kéjnőktől menedzselésükért havi díjat kért és kapott azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből. Az elsőrendű vádlott három ügyfelétől megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, azonban azokat magára és az együttesre költötte.

Az eljáró törvényszék a volt énekes elsőrendű vádlottat bűnösnek mondta ki több rendbeli kerítés, csalás valamint kitartottság bűntettében, amelyért 2 év börtönbüntetésre, 3 millió forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész elsőrendű vádlott elsőfokú ítéletét azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, vele szemben mintegy 2,7 millió forint bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!