Feladták a leckét az autósoknak a főútra hajigált bérelhető e-rollerek, át is hajtottak az egyiken

2021. október 04. – 09:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nincsenek fix dokkolók, a működési területen belül szinte akárhol lerakhatóak a Lime bérrollerek, emiatt igen sokan kritizálják is a céget – ám ők úgy tartják, hogy a dokkoló nélküli rendszer javítja a felhasználók életminőségét, és épp a kényelem miatt választják sokan ezt a közlekedési formát. Emiatt viszont könnyen előfordulhat, hogy a rollereket a Dunából vagy épp úttestekről szedik össze, és amortizálódnak is rendesen.

Aligha tett jót például a flotta egyik járművének, hogy áthajtott rajta egy autós – nem vette ugyanis észre időben, hogy a jármű a főúton hever. A Bp-i Autósok Közössége az egyik olvasójától kapott egy videót a főutakra kihajigált rollerekről – és bár a helyszínt nem lőtte be jobban azon túl, hogy ez egy budapesti főút, az egyik kommentelő a IX. kerületi Haller utcát vélte felismerni benne.

Az autós kameráján jól látszik, ahogy az előtte haladó autós kikerül valamit, ami az út jobb szélén hever – ezen hajtott át aztán az a sofőr, akinek a kamerája rögzített. „Védelmemre szóljon, hogy van ott 2-3 igencsak besüppedt csatornafedél, amit én is mindig kerülgetek és simán az volt az első gondolatom, hogy azt kerülte ki az előttem haladó autó” – idézte a Bp-i Autósok Közössége a sofőrt, aki a következő, szintén az úton heverő Lime-ot már ki tudta kerülni.

Kövess minket Facebookon is!