Epres Panni: Elfogadtam a helyzetemet, és a gyerekeimért megyek tovább

2021. szeptember 30. – 14:16

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon erős vagyok, elfogadtam a helyzetemet, a gyerekeimért és mindenkiért megyek tovább, talán ebben van az erőm, ami a végtelenségig kitart” – nyilatkozta Epres Panni az RTL Klubnak a GLAMOUR Book bemutatóján.

A modell tavaly nyáron veszítette el férjét, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Benedek Tibort, azóta most először mesélt erről tévékamerák előtt. Arról beszélt, hogy érzelmi hullámvasútban van, de félretette a nőiességét, most egy más énje kezdett el küzdeni és dolgozni.

„Kiment mellőlem, vagy mögülem ez a védelem [amit Benedek Tibor mint erős férfi támogatása jelentett] és a férfiak elkezdtek máshogy bánni velem. De én olyan erőt gyűjtöttem az elmúlt 30 évben, vagy az elmúlt 20 évben, amióta a Tibor ismerem, hogy az bármeddig kitart”

– nyilatkozta Epres Panni. Szerinte sok nő éli meg hozzá hasonlóan azt, ha hirtelen valamiért új életet kell kezdenie, még ha nem is egy tragédia áll a háttérben. Arról is beszélt, hogy férfiak már kezdenek úgy viselkedni, minta a nők egyenragúak lennének velük, de igazából még nem gondolják ezt.

Az RTL Klubnak adott interjút itt lehet megnézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!