Szerda este élőben értékeljük az előválasztás eredményeit a Telexen

Legfontosabb

2021. szeptember 29. – 05:05

frissítve

Szerda este élőben értékeljük az előválasztás eredményeit a Telexen

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden este véget ért az ellenzéki előválasztás első fordulója. Ezen eldőlt, hogy kik lesznek az egymással megállapodó hat ellenzéki párt jelöltjei a 2022-es választáson, és hogy kik azok a miniszterelnök-jelöltek, akik bejutnak az előválasztás második fordulójába, ahol a választók arról fognak szavazni, hogy ki legyen Orbán Viktor kihívója.

A szavazatokat szerda délelőtt kezdik számolni, az eredmények kora délutántól folyamatosan várhatóak. Ezeket percről percre frissülő cikkben mutatjuk majd a Telexen. A szervezők tervei szerint az esti órákra az is kiderül, hogyan alakult a miniszterelnök-jelöltek versenye.

Közelebb került az ellenzék a kormányváltáshoz, vagy távolodott tőle? Milyen eredmények születtek a csatatérkörzetekben? Hogyan alakult a pártok versenye? Ki bukott, ki reménykedhet és ki örülhet a miniszterelnök-jelöltek közül? Mire számíthatunk a második fordulóban?

Ezekről a kérdésekről fogunk beszélgetni este 20:00-tól a Telex élő eredményértékelő műsorában, amelyet a Telexen, a Youtube-csatornánkon és a Facebookon is közvetíteni fogunk.

Vendégek:
Dull Szabolcs – főszerkesztő, Telex.hu
Czeglédy Csaba – képviselőjelölt, DK
Ungár Péter – képviselőjelölt, LMP
Török Gábor – politológus

Műsorvezető: Fábián Tamás – újságíró, Telex.hu

Az esemény linkje itt található.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!