Szerda este élőben értékeljük az előválasztás eredményeit a Telexen

2021. szeptember 29. – 05:05

frissítve

Szerda este élőben értékeljük az előválasztás eredményeit a Telexen

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden este véget ért az ellenzéki előválasztás első fordulója. Ezen eldőlt, hogy kik lesznek az egymással megállapodó hat ellenzéki párt jelöltjei a 2022-es választáson, és hogy kik azok a miniszterelnök-jelöltek, akik bejutnak az előválasztás második fordulójába, ahol a választók arról fognak szavazni, hogy ki legyen Orbán Viktor kihívója.

A szavazatokat szerda délelőtt kezdik számolni, az eredmények kora délutántól folyamatosan várhatóak. Ezeket percről percre frissülő cikkben mutatjuk majd a Telexen. A szervezők tervei szerint az esti órákra az is kiderül, hogyan alakult a miniszterelnök-jelöltek versenye.

Közelebb került az ellenzék a kormányváltáshoz, vagy távolodott tőle? Milyen eredmények születtek a csatatérkörzetekben? Hogyan alakult a pártok versenye? Ki bukott, ki reménykedhet és ki örülhet a miniszterelnök-jelöltek közül? Mire számíthatunk a második fordulóban?

Ezekről a kérdésekről fogunk beszélgetni este 20:00-tól a Telex élő eredményértékelő műsorában, amelyet a Telexen, a Youtube-csatornánkon és a Facebookon is közvetíteni fogunk.

Vendégek:
Dull Szabolcs – főszerkesztő, Telex.hu
Czeglédy Csaba – képviselőjelölt, DK
Ungár Péter – képviselőjelölt, LMP
Török Gábor – politológus

Műsorvezető: Fábián Tamás – újságíró, Telex.hu

Az esemény linkje itt található.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass