Orbán Viktor is aláírta a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót

2021. szeptember 25. – 13:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy két nappal ezelőtti friss beszámoló szerint szeptember eleje óta már több mint félmillióan írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony petíciót, és a miniszterelnök szombati Facebook-posztja szerint most már ő is az aláírók táborát erősíti. „Aláírtam. Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!” – írta Orbán.

A miniszterelnök az aláírást nem siette el, mert a kampányt szeptember legelején indította a Fidesz, indoklásuk szerint azért, hogy megmutassák: nagyon sokan vannak azok, akik nem akarják visszahozni a Gyurcsány-korszakot – erről Hollik István a Telexnek is beszélt a kampány első napján, a témában készült videónkat ide kattintva nézheti meg.

Arról Orbán Viktor még nem posztolt, hogy az ellenzéki előválasztáson szavazatot adott volna le, szóvivőjénél rá is kérdeztünk, fog-e vagy esetleg már szavazott-e – amennyiben válaszol kérdésünkre, cikkünket frissítjük.

A miniszterelnök szombaton Sárospatakon járt, ahová a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségére érkezett. Errefelé ejtette meg a petíció aláírását is. Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki – fogalmazott az évnyitón Orbán.

„Micsoda dolog az, hogy csak most létesül önálló egyetem azon a helyen, amit a Bodrog parti Athénként is emlegettek egykor; szinte bűn, sőt egyenesen hiba, hogy eddig nem volt önálló egyetem abban a városban, ahol a magyar szellem oly régóta otthonra talált” – így a miniszterelnök, aki az elmúlt 100 év történelmét tette felelőssé, amiért a vidék a perifériára került, másodrendű lett a nagyvárosokkal szemben, írta az MTI.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!