Hivatásos vadászok termeszthették a 300 tő kannabiszt Devecsernél

2021. szeptember 20. – 11:27

Másolás

Vágólapra másolva

Két hivatásos vadász érintett abban a kannabiszültetvény-felszámolási történetben, amiről múlt hét második felében számolt be a rendőrség – értesült a Telex, az információt pedig a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette megkeresésünkre. A Police.hu akkor azt írta, hogy a TEK bevonásával fogtak el szeptember 15-én egy 24 és egy 52 éves férfit, a TEK-et azért vonták be, mert a „beszerzett információk szerint a személyek fegyverrel rendelkeznek”.

A két férfi azután került a rendőrség látókörébe, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság augusztusban rendelt el nyomozást „jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének gyanúja miatt”. Arra jutottak a nyomozás során, hogy egy Devecserhez közeli településnél jelentős, összesen 298 tőből álló mesterséges, tehát termesztett kannabiszültetvény van.

A két férfit ezután fogták el, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrség ellenük jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett, kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, a Police.hu közleményében az áll: a (vélt) termesztőket fogták el.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!