Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson

2021. szeptember 10. – 12:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon. Ennek oka pedig az, hogy őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni.”

– fogalmazott Oszkó Péter, a Bajnai-kormány egykori pénzügyminisztere Facebook-oldalán.

Oszkó pár órával azután írta ki támogató posztját, hogy Bajnai Gordon arról beszélt, szerinte az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei közül Karácsony Gergely az, aki a közvetlen párthíveken túl is képes szavazatokat szerezni.

2021 legfontosabb belpolitikai történése az ellenzéki előválasztás, amely bár minden oldalról kap kemény kritikákat, fejfájást okozhat a Fidesznek, de az ellenzékre nézve is számos kockázatot rejt magában. Alább megnézheti a Telex Magyarázót az országos előválasztás hátteréről.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass