Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson

2021. szeptember 10. – 12:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon. Ennek oka pedig az, hogy őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni.”

– fogalmazott Oszkó Péter, a Bajnai-kormány egykori pénzügyminisztere Facebook-oldalán.

Oszkó pár órával azután írta ki támogató posztját, hogy Bajnai Gordon arról beszélt, szerinte az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei közül Karácsony Gergely az, aki a közvetlen párthíveken túl is képes szavazatokat szerezni.

2021 legfontosabb belpolitikai történése az ellenzéki előválasztás, amely bár minden oldalról kap kemény kritikákat, fejfájást okozhat a Fidesznek, de az ellenzékre nézve is számos kockázatot rejt magában. Alább megnézheti a Telex Magyarázót az országos előválasztás hátteréről.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!