Karácsony: A lakájmédia uszítása miatt már flakonokkal dobálták a Blaha Lujza téren dolgozókat

2021. szeptember 9. – 10:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely a Blaha Lujza téri felújítás mellől jelentkezett be egy reggeli videóban, amiben többek között arról beszél, hogy a kormánymédia olyan szinten tolja már az uszító kampányt ellene, hogy nem dolgozó munkásokról írnak, ami miatt a kint dolgozó melósokat inzultusok is érik.

A főpolgármester arról beszél, hogy a lakájmédia azt a hangulatot keltette, hogy a munkások nem is dolgoznak, csak ebédelnek, miközben feszített munka zajlik azért, hogy minél hamarabb rendeződjön a közlekedés is a környéken.

„Sajnos a lakájmédia aljassága nem volt eredménytelen, mert tegnap atrocitások érték a munkásainkat, voltak, akiket megdobáltak flakonokkal, kiabáltak velük”

– mondja Karácsony, aki szerint Magyarország akkor lesz egy sokkal jobb hely, ha megbecsüljük egymást, és különösen azokat, akik szó szerint a két kezükkel építik ezt az országot.

„Engem lehet támadni, ez a sorsa egy ellenzéki politikusnak a gyűlöletből politikát faragó Orbán-kormány uralkodása alatt, de nem fogom tűrni, hogy ezt azokkal is tegyék, akik a dolgukat végzik egy élhetőbb, zöldebb Budapestért” – írta posztjában a videóhoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!