Kamasz fiúnak adta ki magát, úgy vett rá kislányokat, hogy küldjenek neki meztelen képeket, aztán ezekkel zsarolta őket

2021. szeptember 7. – 08:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 16, egy 11 és egy 9 éves kislányt is rávett arra egy most 43 éves férfi, hogy egy csevegőprogramon keresztül levetkőzzenek neki a kamera előtt. Ezt úgy érte el, hogy tizenéves fiúnak adta ki magát különféle internetes oldalakon, itt ismerkedett meg 2016 szeptembere előtt a lányokkal, akiknek a bizalmába férkőzött – írja sajtóközleményében a Győri-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint az elkövetéskor 38 éves férfi először meztelen képeket kért a lányokról, majd a 11 és 16 éves lányokat megzsarolta: ha nem teljesíti, amit mond nekik, a megszerzett fotókat közzéteszi a neten. Emiatt vállalta a két lány, hogy levetkőzzenek meztelenre a kamera előtt, a 16 évest pedig arra is kényszerítette zsarolással, hogy különböző tárgyakkal önkielégítést végezzen. A férfi ezt felvette, és a darknetre feltöltötte.

A most 43 éves férfit szexuális erőszak minősített esetével, szexuális kényszerítés minősített esetével és gyermekpornográfia minősített esetével vádolja az ügyészség, vele szemben tizenöt évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság dönt majd.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!