Szépségszalon üzemeltetését lehet megpályázni a Honvédelmi Minisztériumnál

2021. szeptember 07. – 10:10

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Honvédség tulajdonában álló budapesti Stefánia Palotában írt ki pályázatot szépségszalon működtetésére a tárca Védelemgazdasági Hivatala – figyelt fel a kiírásra a hvg.hu. Ugyanitt korábban már fodrászatot is szerettek volna működtetni, de a tender akkor sikertelenül zárult.

Az online elérhető pályázati felhívás kivonata szerint az épületben a 130. és 131. sz helyiségekre lehet pályázni, a termeket szeptember 16-án és 30-án személyesen is meg lehet nézni, aki pedig pályázni szeretne, október 11-ig teheti meg ezt.

A Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban van egyébként az ún. Kulturális és Rekreációs Igazgatóság, ami az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezeti eleme. A honlapon azt írják, hogy

„Alaprendeltetése szerint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség katonai szervezeteinek protokolláris, szolgálati és szabadidős kulturális rendezvényeinek szervezését, lebonyolítását végzi. A honvédség személyi állománya és szervezetei részére a rekreációs pihenést, a katonai kiképzési, oktatási célú rendezvényeket koordinálja, valamint a regeneráló pihenést biztosítja Mátraháza, Buják és Mályi KORK-okban. A Kulturális és Rekreációs Igazgatóságnak szervezetileg két nagy területe van, a Kulturális Osztály valamint a Támogató és Rekreációs Osztály.”

A szépségszalonról érdeklődtünk a Honvédelmi Minisztériumnál, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!