Menet közben kiesett a sofőr, a kamion fákat letarolva repült a tanyák között egy kerti tóba

2021. szeptember 6. – 20:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Menet közben kizuhant a vezetőfülkéből, és meghalt egy kamionsofőr Bács-Kiskun megyében. A kamion ember nélkül száguldott tovább, három tanyán ment keresztül, végül egy kerti tóban állt meg – számolt be az RTL Klub híradója.

Három tanyán robogott keresztül egy elszabadult kamion Szentkirályon. A teherautó letért az útról, ekkor a sofőrje kizuhant a járműből, a kamion azonban nem állt meg. Végül egy tanya kerti tavába csapódott. A tulajdonosa azt mondta a Híradónknak, csoda, hogy nem rombolta le a házát.

Három óra után ébredt egy hatalmas csattanásra – nyilatkozta az RTL Klubnak a tanya gazdája, aki kilépve az ajtón azt látta, hogy egy összeroncsolódott kamion áll a házuk előtt, félig a tóban, félig kerekeivel a levegőben.

A kamion fél órával a baleset előtt indult Lakitelekről Kecskemétre, amikor ismeretlen okból letért az útról. A sofőr valószínűleg nem használta a biztonsági övet, kizuhant, és belehalt a sérüléseibe. A kamion még majdnem 150 métert tett meg vezető nélkül, eleinte 90 km/h-s sebességgel, miközben fákat döntött ki, majd átrobogott a kerítésen. Az üres kamion az utolsó métereken fordult valamiért hirtelen balra, különben a házat találta volna el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!