Halálos gázolás történt Budapesten és Sopronban is

2021. szeptember 5. – 07:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány órán belül két gyalogost is halálra gázoltak Magyarországon. Vasárnap hajnali fél 5 előtt néhány perccel Sopronban, az Ady Endre úton egy 22 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival, amikor – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott egy kanyarban, majd a szemben lévő járdára sodródva elütött egy 39 éves soproni lakost. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szombat este fél 9 körül az Budapesten az Andrássy út 29. szám előtt ütött el egy autós egy gyalogost. A balesetben a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit – írta a Police.hu.

Frissítés: A baleset-info.hu szerint a Hajós utcai kereszteződésnél a piroson ment át a zebrán egy kisebb csoport szlovák állampolgárságú férfi, akik közül az egyik eddig ismeretlen okokból felgyorsította a lépteit, hogy mielőbb átérjen a másik oldalra. Ekkor ütötte el az egyébként zöld jelzésen nagy sebességgel áthaladó mikrobusz. A jármű a beszámoló szerint az éppen vasárnap induló Eucharisztikus Kongresszushoz tartozik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!