Dézsi Csaba András oklevéllel köszöntötte Borkai Zsoltot a születésnapján

2021. augusztus 31. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

„Isten éltesse sokáig Borkai Zsoltot!” – kezdett bele a Facebook-oldalán Dézsi Csaba András győri polgármester a jachtos botrányba belebukó elődje, Borkai Zsolt korábbi, győri polgármester köszöntésébe 56. születésnapja alkalmából, majd lólengésben elért sportteljesítményét, olimpiai érmét, világbajnoki aranyérmét emelte ki.

„2006–2019 között Győr polgármestere volt, 2010-től 2014-ig pedig Győr egyik országgyűlési képviselője. Az egykori városvezető 2010. november 20-tól 2017. május 2-ig a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. Erőben és egészségben gazdag éveket kívánok” – írta Dézsi.

Egy köszöntésben nem igazán volna helye, de mi azért kitérünk rá, hogy a városban osztályvezető kardiológusként is dolgozó polgármester, Dézsi Csaba András azután került Győr élére polgármesterként, hogy Borkai belebukott a jachtos botrányba, és noha elindult a 2019-es önkormányzati választáson, amit meg is nyert, végül kilépett a Fideszből és később lemondott a pozíciójáról. Ezután írták ki az időközi választást, amit Dézsi megnyert.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!