Összességében elégedett a metálturulos műsorral a felvonulást szervező cég vezetője

2021. augusztus 27. – 07:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két évvel ezelőtt kapott felkérést a tévés producerként ismertté vált Illés Gabriella érdekeltségébe tartozó TulipánTündér Film & Event Productions Kft. a 2020-as augusztus 20-i felvonulás szervezésére, ám hogy pontosan kitől, és hogyan zajlott a pályáztatás, arra szerződéses okokra hivatkozva Illés már nem válaszolt a 24.hu-nak.

Azt azonban elmondta, hogy a produkcióban kb. ezren szerepeltek, és úgy tartja, egy új műfaj létrehozásakor, mint amilyennek ezt is tartja, mindig is több a kihívás, mint egy már meglévő formátum esetében.

„A magamfajta alkotót a folyamatos fejlődés utáni vágy hajtja, az viszi előre, így – ahogy általában – maradéktalanul most sem vagyok elégedett, de összességében az vagyok, és örülök a sok pozitív visszajelzésnek. A kritikai hangokat pedig – mint minden esetben – most is meg kell hallani, amit abból jogosnak érzünk, azokon pedig el kell gondolkozni, és a későbbiekben szem előtt tartani”

– fogalmazott Ilés a lapnak arra, hogy sikerült-e megvalósítani az elképzeléseket.

A két évvel ezelőtti megkereséskor azt kérték tőlük, hogy „hogy a Szent István-nap hétvégéjén, 17 helyszínen megrendezésre kerülő programcsokorból adjunk ízelítőt egy felvonulás alkalmával. Azaz a nyitóesemény célja egy programajánló volt, amit a Duna Televízió is közvetített, és ami során a műsorvezetők végig kommentálták, hogy a műsor melyik eleme hol vonul fel a hétvége folyamán önálló műsorszámként, hogy a közönség megtudja, hol találkozhat a továbbiakban azzal, ami neki kedvére való” – tette hozzá azzal, hogy ezt egy oldott, könnyed ünnepléssel szerették volna megvalósítani.

A Föld, haza, nemzet tematikájú felvonulásról a Telex is beszámolt, volt ott guruló Szent István, a metálturult pedig félmeztelen, testfestett férfiak húzták.

A lap kitért arra is, hogy a cégre aligha az előző években elért gazdasági teljesítménye alapján esett a választás, mivel 2018-as alapításától kezdve minden évben veszteséges volt, árbevétele pedig az első két évben nem is volt. Illés másik, 2013-ban alapított, Tulipántündér Produkciós Non-Profit Kft. nevű vállalkozása ennél nagyobb számokat tud felmutatni: 2017-ben például 1,3 milliárd forint árbevétele volt. Aztán hirtelen veszteséges lett, 2019-ben 626 millió forint veszteséggel zárt, 2020 novemberben pedig fizetésképtelen lett, és felszámolási eljárás indult ellene.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!