A következő négy évben több száz rendőrnek foglalna szállodai szobákat a BRFK

2021. augusztus 26. – 13:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A BRFK összesen 438 300 vendégéjszakát (+ 30% ) szeretne lefoglalni Budapest közigazgatási területén belüli szállodákban. Erre a megadott, opció nélküli mennyiség lehívására kötelezettséget vállal – írja az Mfor.hu az uniós közbeszerzési honlap alapján. A jelentkezési határidő szeptember 24.

A lap cikke szerint a vendégéjszaka 1 fő 1 éjszakai elhelyezését jelenti, a jelentkező szállodáknak biztosítaniuk kell a maximum 2 ágyas, fürdőszobás szobát úgy, hogy legalább egy épület Budán, egy pedig Pesten álljon rendelkezésre.

Egy időben átlagosan 300 főt helyezne el a rendőrség, de ez lehet akár 700 is. A szobákat addig használnák, amíg szükség van rá, de a kiírás szerint legfeljebb 48 hónapig, azaz négy évig a szolgáltatás megkezdésétől, ami 2022. január 1.

„Ajánlatkérő a szállás férőhelyeket az átlagos létszám tekintetében munkavállalók tartós, életvitelszerű elhelyezése céljából kívánja igénybe venni”

– idéz a lap a pályázatból. A kiírás szerint a legalacsonyabb árajánlat lesz a nyerő. A lap hozzáteszi, hogy a hosszú távú lakásbérlés akár olcsóbban is kijöhetne a rendőrségnek, de eközben ilyen mennyiségben már komoly alkupozíciója is van a rendőrségnek a szállodai elhelyezésre. Egy biztos: a haldokló szállodaiparnak nem jön rosszul egy ilyen kiírás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!