Tahó parkolása buktatta le a belvárosi kokaindílert

2021. augusztus 15. – 09:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A budapesti rendőrök 2021. augusztus 6-án éjjel az V. kerületben igazoltattak egy autóst, mivel az jogosulatlanul mozgáskorlátozott helyen parkolt. Kiderült, hogy a gépkocsi a forgalomból ki volt vonva, és a szerb állampolgárságú járművezetőnél közel 19,36 gramm kiporciózott kokaingyanús anyagot találtak – írta a Police.hu. Az autó átvizsgálása során az egyik ajtó tárolórekeszéből további 46,24 gramm kábítószergyanús folyadék is előkerült.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi VII. kerületi tartózkodási helyén, ahol 31,99 gramm, gumikesztyűkbe csomagolt kokaint, valamint a kábítószer árusításához, adagolásához használt eszközöket, továbbá egy gáz- és riasztófegyvert, egy puskát, lőszereket (köztük éles lőszert), sokkolót, mobiltelefonokat és különféle potencianövelő szereket foglaltak le.

Police.hu

A forgalomból kivont kábítószer és potencianövelő szerek feketepiaci értéke közel kétmillió forint. A budapesti rendőrök a 60 éves férfit előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2021. augusztus 8-án elrendelt.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!