Egy hete vesztegel egy árokba borult kamion Borsodban a sofőrjével együtt

2021. augusztus 7. – 18:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyjából egy hete az árokba borult Borsodban egy paradicsomot szállító lengyel kamion, ami azóta is az út mellett fekszik, a sofőrje pedig beköltözött a vezetőfülkébe – derül ki az RTL Híradóból.

A kamion magántulajdonban van, és a helyiek szerint a lengyel sofőrnek pedig nincs pénze arra, hogy darus mentést kérjen a járművéhez. Mivel nem akarta elhagyni a munkaeszközét, ezért a napjait a vezetőfülkében tölti.

A közelben épülő autópályán dolgozó munkások segítenek neki, illetve voltak, akik vizet és élelmet vittek neki, bár utóbbit nem fogadta el a sofőr, mert élelemmel jól el van látva. Végül, amikor az RTL a helyszínen forgatott két fiatal lengyel kamionos tudott beszélni a sofőrrel.

Nekik azt mondta a sofőr, hogy van biztosítása a kamionra, Lengyelországból várja a kamionmentőt, ami viszont eddig nem tudott átjutni a határon.

A beszélgetés után úgy döntöttek, hogy érdemes lenne mentőt hívni a férfira, így az RTL stábja ezt megtette. A kiérkező mentők megvizsgálták, majd úgy döntöttek, hogy a férfit kórházba kell szállítani, hogy megfelelően el tudják látni a sérüléseit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!