Aki teheti, kerülje el az M0-s déli szakaszát

2021. augusztus 1. – 08:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hat kilométeres a kocsisor és 35-40 perccel több a menetidő az M0-s autóút M3-as felé vezető oldalán balesetek miatt, írja az MTI az Útinform alapján.

Az M0-s autóút 11-es kilométerénél, a Nagytétény/Budatétény csomópontnál három autó ütközött össze. Néhány kilométerrel arrébb, a hárosi Nagy-Duna-hídon szintén három autó karambolozott, ott a két sávból csak egy járható.

Forrás: Waze
Forrás: Waze

Határhelyzet

A szabadságukról Nyugat-Európából hazatérő és a nyaralásból visszainduló vendégmunkások miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Az autóval Szerbiába tartóknak és az onnan érkezőknek egyaránt öt órát kell várakozniuk. Az autópálya-határátkelőhely belépő oldalán a busszal érkezőknek négy-, a kilépőn kétórás a várakozás.

Intenzív a forgalom a röszkei közúti átkelőnél, ahol Szerbia felé egy-, a belépő irányban kétórás a sor, és Ásotthalomnál is, ahol mindkét irányban két órát kell várni.

Érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felé a kübekházi és a tiszaszigeti határátkelőhely 7-től 19 óráig üzemel.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen Románia irányába három órát kell várakozni, a belépő oldalon egyórás a sor. A nagylaki közúti határátkelőhely kilépő oldalán két órát kell várakozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!