Sokfelé korlátozzák ma a forgalmat Budapesten, érdemes letenni az autót

2021. július 24. – 08:31

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton filmforgatás, labdarúgó-mérkőzés, futóverseny, rendezvény és járványügyi intézkedések miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest I., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XIV. és XIX. kerületében, olvasható a rendőrség honlapján.

Nézzük ezeket sorban, a Police.hu-n részletes térképeken is meg lehet nézni, hol nem szabad parkolni, melyik környéket érdemes elkerülni:

  • A futóverseny a VI. és a XIV. kerületet érinti, jellemzően a Városliget környékét. Parkolási tilalomra és szakaszos lezárásokra kell készülni.
  • A Budapest Pride útvonalán rengeteg parkolóhely megszűnt ideiglenesen, a lezárások kora délután kezdődnek, és a legtöbb helyen csak néhány órán át tartanak. A felvonulás útvonala: Madách tér–Astoria–Kálvin tér–Fővám tér–Szabadság híd–Szent Gellért rakpart– Döbrentei tér–Tabán.
  • A filmforgatás az I. kerületben lesz, tilos megállni a Halászbástya előtti területen, a Mátyás-templom jobb oldalában lévő parkolósávban.
  • A futballmeccs Kispesten lesz, délután 2 és este 10 óra között lezárják a Temető közt.
  • A két járványügyi intézkedés nem újdonság: november óta nem lehet megállni a VII. kerületi Dob utca 76. előtti szakaszon és az Albertirsai úton, az Expo téri buszfordulóval szemközti parkolóban.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!