Kenyérpirítóval dobtak meg egy motorost egy debreceni felüljárón

2021. július 11. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

Valaki kihajított egy kenyérpirítót egy debreceni felüljáró melletti házból, ami fejen talált egy arra járó motorost – derül ki az RTL Híradóból. A konyhai segédeszköz végül darabokra tört az aszfalton.

A névtelenséget kérő motoros a barátnőjével tartott hazafelé szombat este, mikor észrevette, hogy valami felé repül. Kikerülni nem tudta, de le tudott lassítani, így először a motornak, majd a bukósisakjának csapódó kisgép nem okozott balesetet.

A becsapódás után megállt és visszasétált, hogy megnézze, mi is találta el, majd a romokat az úttestről átrakta a járdára.

A felüljárót mindkét oldalon kertes- és emeletes házak övezik, a lakók gyakran panaszkodnak arra, hogy nagyon zajos a forgalmas út. Nem tudni, hogy milyen szándékkal hajították az útra a kenyérpirítót, de ha a motoros feljelentést tesz és a rendőrség megtalálja az elkövetőt, akkor közlekedési bűncselekmény miatt akár három évet is kaphat. Ha valaki szándékosan, célzott dobással okoz súlyos vagy halálos balesetet, akkor ennél komolyabb büntetésre számíthat.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!