Kenyérpirítóval dobtak meg egy motorost egy debreceni felüljárón

2021. július 11. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

Valaki kihajított egy kenyérpirítót egy debreceni felüljáró melletti házból, ami fejen talált egy arra járó motorost – derül ki az RTL Híradóból. A konyhai segédeszköz végül darabokra tört az aszfalton.

A névtelenséget kérő motoros a barátnőjével tartott hazafelé szombat este, mikor észrevette, hogy valami felé repül. Kikerülni nem tudta, de le tudott lassítani, így először a motornak, majd a bukósisakjának csapódó kisgép nem okozott balesetet.

A becsapódás után megállt és visszasétált, hogy megnézze, mi is találta el, majd a romokat az úttestről átrakta a járdára.

A felüljárót mindkét oldalon kertes- és emeletes házak övezik, a lakók gyakran panaszkodnak arra, hogy nagyon zajos a forgalmas út. Nem tudni, hogy milyen szándékkal hajították az útra a kenyérpirítót, de ha a motoros feljelentést tesz és a rendőrség megtalálja az elkövetőt, akkor közlekedési bűncselekmény miatt akár három évet is kaphat. Ha valaki szándékosan, célzott dobással okoz súlyos vagy halálos balesetet, akkor ennél komolyabb büntetésre számíthat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!