Majdnem félmillió forintot lopkodott össze munkahelyéről egy ruházati lánc budapesti üzletvezető-helyettese

2021. július 8. – 10:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Először csak alkalmanként 60-80 ezer forintot, majd végül már 120 ezer forintot is kivett a kasszából egy ruházati lánc üzletvezető-helyettese, aki így végül összesen 420 ezer forintot lopott el a munkahelyétől – ezekkel az eredményekkel zárta le a rendőrség a 28 éves H. Anettel szemben folyó eljárást, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

A XXII. kerületi rendőrség sikkasztás és más bűncselekmény miatt folytatott nyomozást (először) ismeretlen tettes ellen, miután 2020. december 31. és 2021. január 28. között többször is eltűntek kisebb összegek egy ruházati üzletlánc két fővárosi boltjának bevételéből. Kiderült, hogy az elkövető az egyik üzletvezető-helyettes volt – írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint a budapesti nő öt alkalommal, összesen 420 ezer forintot vett ki a kereskedés XXII. kerületi és VI. kerületi üzleteinek kasszáiból. Hogy leplezze a lopást, még külön címletjegyzéket is hamisított az elszámolások alkalmával.

A 28 éves H. Anettet 2021. február 3-án fogták el, majd előállították a XXII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol egyrendbeli, folytatólagos egységben és üzletszerűen elkövetett sikkasztás, valamint ötrendbeli hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő a bűncselekmények elkövetését elismerte és elmondása szerint megbánta.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!