Ittasan, járdára hajtva száguldott, majd öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi a Váci úton

2021. július 2. – 10:22

Másolás

Vágólapra másolva

Egy férfi a Váci úton száguldozott szerda reggel, majd defektet kapott, végül pedig öngyilkossággal fenyegetőzött, írja a police.hu.

A Készenléti Rendőrség szerdán Budapesten, a Váci úton akart intézkedni egy sofőrrel szemben közlekedési szabálysértés elkövetése miatt. A férfi ezt észlelve megpróbált elmenekülni, a száguldó autós hol a forgalommal szemben, hol a járdára felhajtva, hol pedig egy parkon keresztül haladt.

A menekülésnek az vetett véget, hogy az autó két első kereke defektet kapott. A sofőr hátrahagyva utasait egy társasház felé kezdett futni ezután, felmászott a tetőre, onnan pedig lemászott a 8. emeletre. A férfi ezután öngyilkossággal fenyegetőzött, közben pedig lentebb mászott, és egy 7. emeleti lakás teraszának korlátjába kapaszkodott kívülről. Rábeszélésre végül bemászott a teraszra, ahol elfogták.

Mint kiderült, a sofőr alkoholt fogyasztott, illetve a kábítószer fogyasztás gyanúja is felmerült. A 22 éves M. Tamás ellen járművezetés ittas állapotban vétség és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indult eljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!