Egy tarpai háziorvos és családja halt meg a budapesti szén-monoxid-mérgezésben

2021. június 29. – 13:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk a lakossággal, hogy drága háziorvosunk családjával együtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt szén-monoxid mérgezés következtében budapesti otthonukban”

– írta a Facebookon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpa nagyközség hivatalos oldalán az önkormányzat Dr. Qidan Munther háziorvosról, belgyógyászról kedden délelőtt. A férfi és családtagjai holttestére a hatóságok hétfőn éjjel találtak rá egy Jókai utcai lakásban, Budapest VI. kerületében. Haláluknál idegenkezűség nem merült fel, szén-monoxid-mérgezésben haltak meg.

„Tragikus haláluk mindannyiunkat mélyen megráz, egy őszintén szeretett barát és egy olyan kiváló szakember távozott közülünk, aki sokak életét meggyógyította, megmentette.
Tarpa Nagyközség Önkormányzata Dr. Qidan Munther – háziorvos, belgyógyászt és családját saját halottjának tekinti. 2021. június 29. este 8 órakor a Tarpai Egészségháznál gyertyagyújtást tartunk szeretett, drága barátunk és családja emlékére” – írta még az önkormányzat.

A Háromhatár.hu június 28-án, hétfőn azt írta, hogy a Vásárosnaményi Önkormányzat körözést is kiadott az orvosra, miután napokig nem jelentkezett, szokásától eltérően nem reagált a szerdán közzétett Facebook-bejegyzésére érkezett reakciókra sem. Eltűnését a lap szerint múlt hét péntekre jegyezte be a rendőrség.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!