Bezárta a kocsiba és ott hagyta a napon a duzzogó hatévest egy anya egy váci üzlet parkolójában

2021. június 27. – 12:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indított a rendőrség azzal a 41 éves nővel szemben, aki úgy ment be vásárolni június 11-én egy váci bevásárlópark egyik üzletébe, hogy közben hatéves lányát az autóban hagyta. A kislány dörömbölt és teli torokból üvöltött, ezt egy szemtanú videóra is vette, és később feltöltötte a Facebookra, majd beszámolt róla mások mellett a Tények és a Bors is. Ezután indított eljárást a rendőrség, mert bejelentést senki sem tett. A szemtanú egyébként próbált segíteni a kislánynak, de az autó zárva volt, mire pedig indult volna, hogy bemondassa a hangosbemondóba, jöjjenek már és engedjék ki a gyereke, az anya visszaért.

A rendőrség a Police.hu-n megjelent közleményben azt írja, hogy 2021. június 23-án kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították meg az anyát. A rendőrök azt írják, hogy az autó egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 Celsius-fok volt.

Az asszony a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy félliteres ásványvizet, rázárta a kocsit, és ott hagyta. Szerinte ugyan 5-10 percnél többet nem töltött tőle távol, és belátta, hogy hiba volt ezt tennie, de szerinte bűncselekményt nem követett el.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!