Németországban és Svájcban kényszerített szexmunkára lányokat a szolnoki pár, 21 millió forintot szereztek

2021. június 22. – 08:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jellemzően álnéven ismerkedett meg későbbi áldozataival az a férfi, aki később élettársával közösen külföldi szexmunkára kényszerítette az érintett lányokat. A Police.hu az eddig ismert adatok alapján azt írja, a férfi rövid ismeretség után érzelmi kapcsolatot létesített a lányokkal, majd később anyagi problémákra való hivatkozással őket erőszakkal vagy megtévesztéssel prostitúcióra kényszerítette.

A nőknek Németországba vagy Svájcba kellett utazniuk, ahol egy magyar nő fogadta őket, aki szintén kényszer hatására betanította őket. A megkeresett pénzt át kellett utalniuk – ezt Sz. Attila élettársa, L. Ramóna vette fel. A szolnoki pár az évek alatt közel 21 millió forintot zsákmányolt a szexuális üzletből.

A rendőrség 2021. június 17-én reggel elfogta a párt a szolnoki otthonukban. A lakásban tartott kutatás során a rendőrök tárgyi bizonyítékokat lefoglaltak le, illetve vagyonvisszaszerzés keretében egymillió forint készpénzt, nagy értékű autót is lefoglaltak, és intézkedtek a szolnoki ingatlan zár alá vételéről.

Sz. Attilát és L. Ramónát előállították, majd emberkereskedelem, illetve pénzmosás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!