A Vígszínház homlokzati párkányán mászott egy ember, majd lezuhant az épületről

Legfontosabb

2021. június 20. – 19:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lezuhant a Vígszínház épületéről egy férfi szombat este – közölte az RTL Klub Híradója, amely egy videót is bemutatott az esetről.

Az esetet többen látták az út szemközti oldaláról, és egy szemtanú videót is készített róla. A videón az látszik, hogy egy fiatal férfi több emelet magasan egy keskeny párkányon áll a Vígszínház homlokzatán, és kapaszkodva próbál átmászni egyik ablakpárkányról a másikra.

A videót készítő nő azt mondta: a férfi a tetőről mászhatott le, mert az alatta lévő ablakok zárva voltak. A felvételen látszik, hogy a férfi mászás közben cigarettázik.

Amikor a helyszínre értek a rendőrök, hiába kérték, hogy álljon meg, az ittasnak tűnő férfi tovább mászott a tető felé.

Addigra már a tűzoltók is a helyszínen voltak, és éppen egy matracot készültek alá tenni, hogy ha leesik, tompítsák az esés erejét, de elkéstek. A férfi nem tudta tartani magát a kezével, és lezuhant.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta: a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba combcsonttöréssel, koponyasérüléssel, belső sérülésekkel. Az RTL Klub úgy tudja, a férfi nem a Vígszínházban dolgozott.

Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!