33 millió forintnyi készpénzben vitte magával a dolgozók bérét a cégvezető, amikor kirabolták – most elfogtak három támadót

2021. június 14. – 12:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Még 2020. december 10-én raboltak ki egy cégvezetőt símaszkos elkövetők, amikor ő reggel fél hat előtt elindult I. kerületi otthonából kb. 33 millió forintnyi készpénzzel. Ebből az alkalmazottakat szerette volna kifizetni. A cégvezetőt a rablók lefújták gázspray-vel, többször megütötték, és elvették tőle a pénzt. Az ügyben a BRFK jelentős értékre, csoportosan elkövetett rablás miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást – írja a Police.hu.

A rablási osztály hónapokig tartó nyomozásának eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket. A 39 éves L. Ferencet 2021. június 1-jén Monoron fogták el. A fővárosi nyomozók lefoglaltak egy – valószínűleg a bűncselekményből származó pénzen vett – sportmotort (ez egy Suzuki GSX R-1000), autóverseny-szimulátort és más értékeket. Ugyanezen a napon a rendőrök Győrben ütöttek rajta két másik feltételezett tettesen: az 52 éves K. Csabán és a 46 éves M. Krisztiánon.

Előbbinél három paprikaspray-t, valamint egy gáz- és riasztófegyvert is találtak. A BRFK nyomozói mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta őket. Az elfogott rablók negyedik társát még körözik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!