Megunhatta a dugót, így elővette az elektromos rollerét, és végiggurult az M1-es leállósávján egy férfi Bicskénél

2021. június 9. – 08:03

Másolás

Vágólapra másolva

Nem mindennapi felvételt rögzítettek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái hétfő délután: azt vették ugyanis videóra, ahogyan egy férfi egy e-rollerrel gurul az M1-es autópályán, Bicske térségében, a leállósávon.

A sajtóközlemény szerint hétfő délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a 3 kilométert. Valószínűleg a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki egy autó utasa, aki fogta az e-rollerét és a leállósávon haladva próbálta meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetező kamionokat és a műszaki mentésben résztvevő útellenőrt is.

Miközben ő a leállósávon haladt, számos kamion elgurult mellette. A Magyar Közút útellenőre azonnal értesítette a rendőrséget, amint észlelte a rollerest, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit. A férfi viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök azonban ott már nem találták meg.

A Magyra Közút arra kéri a közlekedőket, hogy bármilyen torlódás is alakul ki egy-egy útszakaszon, ilyen és ehhez hasonló életveszélyes manővereket soha ne tegyenek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől