Szerdán éjjel leálltak a Mol-kutak kasszái, volt, ahol órákig nem működtek

2021. június 3. – 14:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Arról számolt be csütörtökön hajnali három után egyik olvasónk, hogy a Mol-kutak éjfél óta nem tudtak működni, mivel a kasszák nem nyitottak ki. „Én is tankolni akartam, a kúton szembesültem a dologgal. (1.5 órát vártam hátha lehet tankolni) Más Mol-kutat is hívtam (M5 Szatymaz, Szeged, Kecskemét, Békéscsaba, Pécs, Sopron, budapesti kutak 3) és ők is arról számoltak be, hogy nem tudnak eladni” – írta olvasónk.

A Mol a Telex megkeresésére azt írta, hogy a hibát már elhárították, de valóban volt fennakadás a június 2-ról 3-ra virradó éjszaka folyamán, ugyanis a napi zárás után „egy nem várt informatikai hiba következtében a Mol-hálózatában működő kasszák működése leállt.” A vállalat IT-s munkatársai azonnal hozzáláttak a hiba elhárításához, de a rendszer helyreállítása kutanként eltérő időpontokban történt meg.

„Van, ahol 10 perc alatt megoldódott a probléma, van, ahol viszont kb. 2 óráig tartott a hiba elhárítása. Jelenleg töltőállomásaink újra üzemelnek és kiszolgálják a vásárlóinkat” – írták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!