Lőtéren gellert kapott lövedék csapódott a szolnoki strand zuhanykabinjába

2021. június 1. – 14:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lőfegyverből származó, irányt tévesztett golyó repült el az egyik úszómester mellett a szolnoki Véső úton nemrég megnyitott MÁV-strandon múlt pénteken, írja a Magyar Narancs. A lövedék minden bizonnyal a szomszédos MÁV-lőtérről érkezhetett. A lap úgy tudja, a golyó végül az egyik zuhanykabint találta el.

A dolgot a Szolnoki MÁV Lövészklub társadalmi elnöke is megerősítette a lapnak: Nagy Attila elmondta, hogy hétfőn rendőrségi vizsgálat indult az ügyben. A lövészklub elnökét megdöbbentette az eset, és a biztonság fokozásáról intézkedtek, írja a lap, mindenesetre a lövészklub rendelkezik minden engedéllyel.

Az önkormányzat azt írta a lap kérdéseire, hogy „a péntek délutáni esetről a strand üzemeltetője, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. írásban tett jelentést a polgármesteri hivatalnak”, megdöbbentette őket, de kiemelték, hogy mivel az önkormányzat nem rendelkezik hatáskörrel, továbbították a bejelentést a rendőrségnek.

A rendőrség pedig azt írta, a Narancsnak, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A lőtéren a lövészetek megtartását pedig május 31-től határozatlan időre megtiltották.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!