Jogsi és engedély nélkül hozta el a munkahelyéről a kocsit, amivel lezuhant a debreceni felüljáróról, és pont a rendőrkapitányság kerítésének ütközött

2021. május 26. – 15:20

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 22 éves férfi kedd este 23 óra körül Debrecenben a Vágóhíd utcai felüljárón haladt, amikor elvesztette az uralmát a kocsi felett és a szalagkorlátnak csapódva lezuhant a felüljáróról. A kocsi többször megpördült a tengelye körül, majd a Debreceni Rendőrkapitányság kerítését áttörve egy fás-bokros részen landolt. A sofőr és egyik utasa kiszálltak az autóból és futásnak eredtek, hátrahagyva harmadik, súlyosan sérült társukat, aki beszorult a kocsiba, írja a Police.hu.

A rendőrök perceken belül elfogták a két férfit a helyszíntől nem messze. Mindkettőjüket előállították, ahol kiderült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az autót a munkahelyéről hozta el a munkáltatója tudta nélkül. A kocsiba szorult barátjukat a mentők kórházba vitték.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrség a 22 éves sofőrt engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vette, valamint közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A hatóság a segítség nyújtás elmulasztását is vizsgálja mindkét férfi esetében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!