Páva Zsolt, Pécs volt fideszes polgármestere Chicagóban lehet diplomata

2021. május 19. – 19:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Chicagóban landol Páva Zsolt, diplomata lesz! – írja a Fidesz-közeli Pécs Aktuál.

A Pécs Aktuál megbízható és ellenőrzött információi szerint hamarosan szó szerint az USA-ban, egészen pontosan Chicagóban landol majd Pécs korábbi polgármestere. Páva Zsoltot ugyanis a külügyminisztérium kinevezte úgynevezett Magyar Közösségi Diplomatának, a szolgálatát pedig hamarosan – napokon belül – meg is kezdheti. Chicagóban, a magyar főkonzulátuson fog dolgozni” – írja a lap, amelynek kreatív munkatársa épp a fideszes politikus egykori kampányfőnöke. Hozzáteszik, egyelőre Páva vízumát intézi a minisztérium, amint az megvan, utazhat Páva.

Telefonon értük el Páva Zsoltot, aki azt mondta, nem nyilatkozik, keressük a Külügyminisztérium sajtóosztályát. Jeleztük, akár csak egy igen vagy nem is elég lenne már számunkra, azt mondta, ezeknek a dolgoknak megvan a maguk rendje, ilyen ügyekben a Külügyminisztérium sajtóosztálya nyilatkozhat. Természetesen elküldtük kérdéseinket a Külügyminisztériumnak.

A Szabadpécs azt írja, Páva Zsoltnak egyébként is jó az angolja, de úgy tudják, a feladat miatt intenzív angoltanulásban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!