Féltékenységből meglőtte gumilövedékkel egy ismerősét, a rendőrség még keresi

2021. május 19. – 09:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kedd este bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy egy budapesti férfit meglőttek – írja a Police.hu. Mikor a helyszínre értek, kiderült, hogy a férfi összeveszett egy ismerősével, aki – valószínűleg féltékenységből – meglőtte gumilövedékkel.

A lövöldöző ezután elmenekült, a sértett pedig hazament, hogy onnan hívja ki a mentőket. A rendőrök még este azonosították a 25 éves férfit, aki lőtt, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. Még most is keresik.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass