Szó sem volt előre megbeszélt szexről, egyszerűen így alakult

2021. május 17. – 07:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tanúvallomások és dokumentumok alapján tényfeltáró cikksorozatot indított a Hvg360 a Borkai-sztori eddig ismeretlen részleteiről. Az első részt olvasva a három évvel ezelőtti szexbuli kulisszái mögé pillanthatunk be. Kiderült többek között, hogyan érkeztek a parti résztvevői, kik szervezték, mi történt másnap, és hogyan csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

  • Bár összeszokott társaságnak tűnhettek, így együtt először vettek részt ilyen hajós kiruccanáson. A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott, amelynek a motorja három barát: Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász.
  • Ervin, a különcként bemutatott győri vendéglátós értetlenkedett, amikor meglátta a nőket, de Rákosfalvy erre csak annyit mondott neki: jó buli lesz.
  • A repülőút nagyjából 3000 euróba került, a hajót pedig 2900 euróért bérelték ki négy napra, ami olcsónak számított, mert ekkor még előszezon volt.
  • Egy szemtanú szerint „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”, a vendéglősnek nem tettek ajánlatot, Ervint megdöbbentette, amit látott, nem nagyon érdekelte, ami ott folyt.
  • A 7-es számú tanú azt vallotta, szó sem volt előre megbeszélt szexről, egyszerűen így alakult.
  • Azt, hogy a szex közben képek, sőt videók készültek, a férfiak egyike sem vette észre, de leginkább azért, mert amikor már forró lett a buli, az est „főszereplői” már túl sokat ittak. És a vallomások alapján úgy tűnik, hogy megbíztak a nőkben.
  • A lányokat másnap reggel fizették ki, 800–1000 euró volt „a tiszteletdíjuk”.
  • A férfiak gyanútlanul folytatták a még három napig tartó hajós kiruccanásukat. A rá következő napokban már messze nem akkora lendülettel ittak, mint az első este.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!