Két évet is kaphat egy 43 éves nő, amiért tört-zúzott egy győri hotelben, miután kirúgták

2021. május 10. – 10:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Összesen 227 570 forintnyi kárt okozott egy dühöngő 43 éves nő egy győri hotelben, amikor betört több nyílászárót, berendezési tárgyakat döntött föl, és földre söpört egy monitort – írja közleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség azzal, hogy a nő ellen az ügyben most emeltek vádat garázdaság miatt. Akár két év szabadságvesztést is kaphat.

A vádirat szerint a 43 éves nő azután jelent meg őrjöngve a hotelben, hogy kirúgták onnan. Egy kora reggeli időpontban ment az ún. buborékszállodaként működő épületbe, ahova csak előre regisztráltak léphettek be negatív vírusteszttel, és rongálni kezdett a hotelben. A szálloda éppen egy sportesemény résztvevőinek biztosított szállást.

A nő előbb rugdosni kezdte a főbejáratot, majd eltorlaszolta a hátsó ajtót, ezután pedig betört hét nyílászárót, köztük a gazdasági bejáratét. Az épületben aztán feldöntött berendezési tárgyakat, a földre söpört egy számítógépmonitort és egy billentyűzetet. Az őrjöngésre a vendégek is felébredtek, a szálloda egyik szárnyának recepciósa a másik szárnyban lévő recepcióshoz menekült, a biztonsági szolgálatot megerősítették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!