Sokkal olcsóbb lesz a Mol Bubi havi bérlete és az egyszeri használat is

2021. május 7. – 11:52

Másolás

Vágólapra másolva

Bár a megújuló közbringarendszer végső tesztjei még zajlanak, azt már most tudni lehet, hogyan néz ki a MOL Bubi új tarifarendszere, írja a BKK, és hozzáteszik, a rendszeres használóknak egyértelműen bérletet érdemes vásárolniuk, amely 50%-kal lett olcsóbb, mint korábban volt.

  • Egy havi bérlet 500 Ft-ba,
  • egy éves bérlet 5000 Ft-ba kerül.
  • Az eddigiekhez hasonlóan érvényes bérlettel a bringák használatának első 30 perce korlátlan alkalommal díjmentes. Ha viszont valaki több mint fél óráig használja folyamatosan a biciklit, a 30-ik perc után 20 Ft-ot kell fizetnie percenként.

A BKK azt írja, az elmúlt évek felmérései szerint kevesen vannak azok, akik több mint fél órán át bicikliznek a MOL Bubival. Az utazások túlnyomó része 7 és 11 perc közötti hosszúságú, azaz a bérletesek többségének nem kell majd ráfizetnie az ingyenes időszakra.

Éves bérlet választása esetén pedig havonta alig több mint 400 Ft-ot kell fizetniük.

Az alkalmi felhasználóknak egy egyszeri 100 Ft bankkártya-regisztrációs díjat kell fizetniük a legelső használatkor, amely az első utazásnál felhasználható. A bankkártya-regisztrációs díjat a következő használatkor már nem kell kifizetni. Bérlés után minden megkezdett percért 20 Ft használati díjat számol a rendszer. További részletek a BKK oldalán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!