Lefejezéssel fenyegette Kálmán Olgát, egy nap alatt elfogták a rendőrök

2021. május 5. – 20:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Fenyegetnek. Fejlevágással, a családom kiirtásával, felgyújtással” – ezzel a szöveggel osztotta meg kedden Kálmán Olga, DK-s képviselő azokat az üzeneteket, amiket egy bizonyos Józsefné küldött neki Győrből.

Kálmán még aznap a rendőrség elől élőben jelentkezett be, és azt mondta, feljelentést teszt.

A következő posztban már arról írt, hogy miközben épp a rendőrségi feljelentését szövegezték, újabb fenyegetőző üzenetek érkeztek. „Mocskos baloldali rohadék, akit azonnal le kell fejezni”, írják például bennük.

A történet következő pontja már a rendőrség közleménye volt szerda este, miszerint a fenyegetőzőt egy nap alatt elfogták. Mint írták, az ügyben az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Az 53 éves V. Gábor gyanúsítottat győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, amiről a férfi az anyja Facebook-profilját használva küldte az üzeneteket Kálmánnak. A férfi beismerte a bűncselekményt, szabadlábon védekezhet.

Mindezt Kálmán úgy kommentálta, „hiszem, hogy lehet Magyarország egy gyűlöletmentes, nyugodt otthon”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!