Egy 85 éves nőt kvaddal gázoltak halálra Zalaszentgróton

2021. április 30. – 20:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Halálos baleset történt Zaleszentgróton, az RTL Híradó riportja szerint az áldozat, egy 85 éves nő a saját háza előtt, az út szélén beszélgetett a szomszédjával.

A kvadot vezető német férfi pedig a domboldalról ereszkedett le a szűk utcában. Szemtanúk azt mondták, hogy a motor egyszer csak felbőgött, és a férfi elsodorta az út szélén beszélgető idős asszonyt, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy a kvad alá szorult. A nő szomszédja még el tudott ugrani a jármű elől.

Mentőautó és mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, de hiába kezdték meg az újraélesztést, a nő sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az újraélesztési kísérlet sikertelen volt.

Az nem derült ki, hogy hová tartott a négykerekű motort vezető német férfi, aki a szomszéd utcában lakik. De miután lehajtott a földútról, a domboldalon nagyjából 4 métert zuhant, végül a domb alján fának ütközve állt meg a kvad, a sofőr pedig a jármű alá szorult. Őt a szemtanúk szabadították ki, kórházba került, de zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!