Jövő héten nyitnak Mészáros Lőrinc szállodái

2021. április 29. – 11:14

Másolás

Vágólapra másolva

Május 7-től megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három közülük all inclusive akciót is kínál vendégeinek – írja az MTI-hez eljuttatott közös közleményében Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global és a Hunguest Hotels.

A közlemény szerint a szállodalánc „a társadalmi felelősségvállalás jegyében” szeretné kifejezni köszönetét a járványban megfeszítetten dolgozóknak, ezért az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre, két éjszakára szóló csomagot félpanziós ellátással, a kijelölt öt szálloda valamelyikébe. „Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig” – tették hozzá. Az egészségügyi kedvezmény munkáltatói igazolással vehető majd igénybe, ehhez a szállodalánc honlapjáról lehet letölteni a mintát, a részletekről itt lehet olvasni.

A szállodát a kormány terveinek, és a négymillió beoltott elérésével rövidesen hatályba lépő szabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező gyerekek vehetik igénybe. „Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait” – írják.


Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!