Akciófilmes jelenettel fogtak el egy dílert a rendőrök

2021. április 25. – 08:27

Másolás

Vágólapra másolva

Akciófilmes jelenettel fogtak el a rendőrök három feltételezett drogkereskedőt. A nyomozás adatai szerint két gyanúsított egy újpesti lakásban árult marihuánát, és 2021. április 22-én egy IX. kerületi lakásba mentek a dílerükhöz, hogy drogot vegyenek. A rendőrök ekkor ütöttek rajtuk, és mindhármukat elfogták.

Egyikük elfogásáról még videót is csináltak, előbb fegyvert fognak rá, majd kikapják a kocsiból, végül a földre teperik, megbilincselik és rendőrautóba ültetik.

A helyszínen 58 gramm marihuánát, kokainnal szennyezett nejlon tasakokat, több mint egymillió forintot, és a kábítószer porciózásához használt eszközöket találtak, plusz műszaki cikkeket és egy autót is lefoglaltak, amit a gyanú szerint a drogárusításból bejövő pénzből vettek.

A három férfit – a 43 éves B. Zsoltot, a 41 éves S. Attilát és a 32 éves B. Andrást – bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és indítványozták a letartóztatásukat, írja a Police.hu.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!