Osvárt: Ha én is attól függenék, hogy kapok-e itthon munkát, lehet, hogy óvatosabbnak kéne lennem

2021. április 24. – 18:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Emberek közötti harmóniáról és politikai ambícióiról beszélt Osvárt Andrea színésznő az ATV-ben. Még április elején írt egy kommentet Karácsony Gergely Facebook bejegyzése alá, amely elég nagy port kavart.

A főpolgármester az oltási élményeiről írt, és úgy fogalmazott, hogy az oltás során azt érezte, hogy olyan volt, „mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk”. Majd megnézte a híreket, és azt látta, hogy a kormány folyamatosan oltásellenesnek nevezi az ellenzéket.

„Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk”

– írta.

Osvárt erre a bejegyzésre reagált: „Ne hagyja magát felbosszantani 🧘🏻‍♂️😇. Ez a cél, meg az, hogy reaktív politikát űzzenek és ne maradjon energia a saját proaktív dolgaikra. Gondoljon az Óz a Nagy Varázslóra ilyenkor: Az oroszlánról azt mondták gyáva, a madárijesztőről, hogy buta, a bádogemberről, hogy szívtelen. Az, hogy ki mit mond, ő dolga. De attól még nem igaz! Az igazság pedig előbb-utóbb mindig kiderül. ✌️🙏 #karma”.

A komment több mint 3000 like-ot és 340 választ kapott. Az ATV-ben azzal magyarázta a hozzáállását, hogy azt látja, hogy az emberek manapság a máskép gondolkodókra robotokként tekintenek, eltűnt a humánum. Azt mondta, hogy neki is megvan a véleménye, amiért ez után a komment után mindenféle reakciót kapott, de szerinte meg kellene férniük az ellentétes véleményeknek egymás mellett.

„Néha visszafogom magam, de olykor előfordul, hogy nem vagyok elég bölcs és nem hallgatok, és akkor néha én is kommentelek vagy megszólalok”

– mondta.

Azzal is tisztában van, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának. Szerinte ő azért teheti meg, hogy szabadon kimondja a véleményét, mert külföldön dolgozik nem függ a hazai munkáktól.

„Ha én is attól függenék, hogy kapok-e itthon munkát, lehet, hogy óvatosabbnak kéne lennem.”

Így tudta például elvállalni a Margit-negyed program közösségi fővédnökségét is. Úgy érzi, hogy az érettséggel együtt jár, hogy „alakul benne egy politikai szándék”. Nagyon szereti a kihívásokat, és mivel ő is a Margit körúton lakik, szívesen segít a projektben.

Kommentelés előtt volt, aki megpróbálta lebeszélni arról, hogy egy politikai témában megnyilvánuljon.

„Mi a tét? Mit kockáztatok én, és mit kockáztatnak az emberek azzal, hogy csendben maradnak mindig?”

Szerinte amíg mindenki a magánéletét védi, addig a közösségi élet nem fog fejlődni, nem szabad egész életünkben félnünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!